0
Hakkebøf med farfalle, champignons, spinat & cheddar

Hakkebøf med farfalle, champignons, spinat & cheddar

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

hakket oksekød
1 min.
Hakkebøf

Form kødet til hakkebøffer, steg dem på en pande i halvt olivenolie og halvt smør, og sørg for at krydre grundigt med salt og peber samt hakket hvidløg (brug det halve her).

Steg til bøfferne er 2/3 færdige, og sæt dem til side.

Gem panden til svampene senere.  

champignonsbabyspinatRevet cheddarcitroncreme fraiche 38%hvidløg
10 min.
Champignons, spinat & cheddar

Skær champignons i skiver, slyng spinaten, og pil og hak det sidste hvidløg.

Rist champignons på panden, hvor du stegte bøfferne, i lidt ekstra smør og olivenolie. Kom hakket hvidløg på, rist med i 2 min., og krydr med salt og peber.

Tilsæt spinat, og når den er faldet sammen, tilsættes de forstegte bøffer samt den saft, der måtte ligge ved dem. Tilsæt creme fraiche, og kog igennem i 2-3 min. 

Tilsæt til sidst revet ost (gem lidt til anretning), og kog igennem i yderligere et minuts tid. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

Vend svampesovsen sammen med spaghettien, når den er kogt. 

farfalle
20 min.
Pasta

Sæt en gryde med rigeligt, godt saltet vand over at koge (vandet skal smage salt som Middelhavet), og kog pastaen efter anvisning på pakken.

citronRevet cheddar
30 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys det sidste ost og revet citronskal over.

 

Kommentarer og forslag til opskriften