0
Hakkebøf med skysauce, kartofler og gnavegrønt

Hakkebøf med skysauce, kartofler og gnavegrønt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
nye kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Rengør kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med rigeligt vand og et skud salt i 5-10 min.

hakket oksekødskysovs
5 min.
Steg hakkebøfferne

Form en hakkebøf pr. kuvert af kødet, og krydr grundigt med salt og groftkværnet sort peber.

Varm en stor pande godt op med lidt olie, og steg bøffen i 2-4 min. på hver side afhængig af, hvilken stegegrad du ønsker.

Når bøfferne er færdige, skruer du helt ned for panden, tilsætter sovsen, og lader den varme igennem.

babyspinatskalotteløgagurkradiser
15 min.
Lav salaten

Skær agurken i tern, og radiser i kvarte. Snit løg i tynde ringe. Bland alle tre ting med spinaten i en skål. Hvis du har små "medspisere", kan du holde tingene adskilt, så de selv kan vælge ved bordet.

20 min.
Anretning

Anret kartofler, hakkebøffer og salat/gnavegrønt på en tallerken.

Velbekomme!

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?