Skræl eller skrub majroer efter smag, og skær dem så tyndt som muligt. Brug evt. et mandolinjern, hvis du har.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i halve eller kvarte, og steg dem i olivenolie på en varm pande i ca. 25 min., til de er gyldne og møre. Krydr med spicy nigella.
Skær løg i slanke både eller tynde skiver, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og møre.
Form kødet til 1 bøf pr. pers., steg dem i olivenolie på en varm pande (evt. ved siden af løgene), og krydr med salt og peber.
Rør en dressing af creme fraiche, hakket dild, salt, peber og lidt eddike.
Skær majroer og fennikel i super tynde skiver, og æblet i både.
Hak valnødderne.
Vend det hele med dressingen, og smag til med salt og peber.
Anret hakkebøffer med løg, kartofler og vinterslaw.
Servér straks.
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kundekommentarer ()