Majroerne kan skrælles eller skrubbes, efter smag. Skær dem så tyndt som muligt. Brug et mandolinjern, hvis du har.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i halve eller kvarte. Steg dem gyldne og møre i olivenolie på en varm pande. Krydr dem med spicy nigella.
(du kan også lave dem i ovnen)
Skær løg i slanke både eller tynde sover og steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og møre.
Form kødet til bøffer, en pr. person. Steg dem i olivenolie på den varme pande. Evt. ved siden af løgene. Krydr dem med salt og peber.
Rør en dressing af cremefraiche, hakket dild, salt, peber og lidt eddike.
Skær majroer og fennikel i super tynde skiver.
Skær æblet i både.
Hak valnødderne.
Vend det hele med dressingen og smag til med salt og peber.
Anret hakkebøffer med løg kartofler og vinterslaw og servér straks.
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kundekommentarer ()