0
Hakkebøf med spicy kartofler og cremet vinterslaw

Hakkebøf med spicy kartofler og cremet vinterslaw

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Skræl eller skrub majroer efter smag, og skær dem så tyndt som muligt. Brug evt. et mandolinjern, hvis du har. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflerspicy nigella & sesam
1 min.
Kartofler

Skær kartoflerne i halve eller kvarte, og steg dem i olivenolie på en varm pande i ca. 25 min., til de er gyldne og møre. Krydr med spicy nigella.

løghakket oksekød
4 min.
Løg og bøffer

Skær løg i slanke både eller tynde skiver, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og møre.

Form kødet til 1 bøf pr. pers., steg dem i olivenolie på en varm pande (evt. ved siden af løgene), og krydr med salt og peber. 

creme fraiche 18%dildmajroeræbleFennikelvalnøddekerner
15 min.
Slaw

Rør en dressing af creme fraiche, hakket dild, salt, peber og lidt eddike. 

Skær majroer og fennikel i super tynde skiver, og æblet i både. 

Hak valnødderne. 

Vend det hele med dressingen, og smag til med salt og peber.

 

28 min.
Anretning

Anret hakkebøffer med løg, kartofler og vinterslaw.

Servér straks. 

Bonusinfo

Spicy nigella & sesam indeholder:

33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?