Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen i god tid på 220 grader varmluft. Tænd også for grillfunktionen i ovnen.
Vask og rengør kartoflerne. Halver kartofler og kom dem på en bageplade, dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15 min., til de har taget godt med farve og er møre.
Form en bøf pr. kuvert, og tryk dem flade, så de er ca. 1,5 cm høje. Steg bøfferne på en godt varm pande i en smule olie og også gerne med en smørklat. Steg i ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Mens bøfferne steger, giver du creme fraichen et opkog i en lille kasserolle. Hak 6-8 kapers pr. kuvert, og hak persillen fint - både stilke og blade.
Kom kapers og persille op i creme fraichen, og smag til med lidt salt og citronsaft.
Skræl gulerødderne og skær gulerødder og agurk ud i stave.
Anret bøffer, kartofler og grøntstænger på en tallerken, og slut af med at komme sauce over bøffen.
Kommentarer og forslag til opskriften