0
Hakkebøffer med kaperssauce, bagte kartofler og grønt

Hakkebøffer med kaperssauce, bagte kartofler og grønt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Tænd ovnen i god tid på 220 grader varmluft. Tænd også for grillfunktionen i ovnen.

Vask og rengør kartoflerne. Halver kartofler og kom dem på en bageplade, dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15 min., til de har taget godt med farve og er møre.

hakket oksekød
4 min.
Lav bøfferne

Form en bøf pr. kuvert, og tryk dem flade, så de er ca. 1,5 cm høje. Steg bøfferne på en godt varm pande i en smule olie og også gerne med en smørklat. Steg i ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber.

bredbladet persillecitronkaperscreme fraiche 38%
10 min.
Lav saucen

Mens bøfferne steger, giver du creme fraichen et opkog i en lille kasserolle. Hak 6-8 kapers pr. kuvert, og hak persillen fint - både stilke og blade.

Kom kapers og persille op i creme fraichen, og smag til med lidt salt og citronsaft.

15 min.
Grønsagsstænger

Skræl gulerødderne og skær gulerødder og agurk ud i stave.

gulerødder
20 min.
Anretning

Anret bøffer, kartofler og grøntstænger på en tallerken, og slut af med at komme sauce over bøffen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?