Super nem og cremet comfort food.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Riv squash groft, og sautér den i olie på en stor, varm pande i ca. 1-2 min., den skal ikke tage farve.
Kom hakket oksekød på, og steg til kødet er brunet og gennemstegt. Tilsæt rød karry (smag evt. til undervejs) og kokosmælk, og lad det hele koge op.
Smag til med salt, limesaft og et nip sukker, og lad det simre stille og roligt i 4-6 min.
Snit salaten fint, og hak forårsløg og rødløg fint.
Hak peanuts.
Anret ris i dybe tallerkener, top med kødet, lidt salat, forårsløg, rødløg og peanuts, og nyd straks med resten af salaten ved siden af.
Kundekommentarer ()