Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær jordskokkerne i stave og spred ud på bagepladen. Vend med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber. Bag jordskokkerne i ca. 20 min., indtil de har fået lidt farve og er blevet møre.
Skær løget i tynde ringe og pluk salaten fra stokken.
Riv hvidløget ned i en skål og bland med mayonnaisen.
Varm en pande op ved høj varme. Form 1 bøf pr. person og steg kødet i 1 tsk. olie pr. person, indtil de har fået godt med farve på begge sider.
Krydres godt med salt og peber.
Bag bollerne som angivet på emballagen.
Byg din burger med bøf, salat, rødløg, aioli og ketchup. Servér jordskokkerne til.
Kommentarer og forslag til opskriften