0

Hamburger med jordskokkefritter, salat og aioli

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

jordskokker
1 min.
Bag jordskokkerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær jordskokkerne i stave og spred ud på bagepladen. Vend med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber. Bag jordskokkerne i ca. 20 min., indtil de har fået lidt farve og er blevet møre.

salatrødløg
10 min.
Gør grøntsagerne klar

Skær løget i tynde ringe og pluk salaten fra stokken.

hvidløgmayonnaise
15 min.
Rør aiolien

Riv hvidløget ned i en skål og bland med mayonnaisen.

hakket oksekød
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Form 1 bøf pr. person og steg kødet i 1 tsk. olie pr. person, indtil de har fået godt med farve på begge sider.

Krydres godt med salt og peber.

25 min.
Bag bollerne

Bag bollerne som angivet på emballagen.

30 min.
Anretning

Byg din burger med bøf, salat, rødløg, aioli og ketchup. Servér jordskokkerne til.

Kommentarer og forslag til opskriften