0
Pitabrød med stegt okse, portobello og grønne bønner

Pitabrød med stegt okse, portobello og grønne bønner

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødløgtomaterhjertesalatportobellosvampegrønne bønner
1 min.
Forbered grøntsagerne

Sæt en gryde med saltet vand over at koge. Nip top og bund af bønnerne, og sæt dem over at koge, så det passer med, at de kan nå at koge 5-7 min. inden servering.

Pluk bladene fra stokken på salaten, og hak tomat, løg og svampe groft.

Kom salat, tomat og løg i en skål til servering.

hakket oksekød
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. uden for meget omrøring, indtil kødet har fået godt med farve. Krydr godt med salt og peber. 

Steg efterfølgende svampene i stegefedtet fra kødet, indtil de bliver helt bløde. Krydr svampene med salt og peber.

tomatpurémayonnaise
20 min.
Lav dressingen

Bland mayonnaise og tomatpure. Smag dressingen til med salt og peber.

grove fuldkorns pita / somun
25 min.
Rist brødet

Bag eller rist brødet som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødene som ønsket, og servér bønnerne til.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
555 kcal
Fedt:
25,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,3 g
Kulhydrat:
39,5 g
heraf sukkerarter:
8,2 g
Kostfibre:
10,5 g
Protein:
37,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?