Sæt en gryde med saltet vand over at koge. Nip top og bund af bønnerne, og sæt dem over at koge, så det passer med, at de kan nå at koge 5-7 min. inden servering.
Pluk bladene fra stokken på salaten, og hak tomat, løg og svampe groft.
Kom salat, tomat og løg i en skål til servering.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. uden for meget omrøring, indtil kødet har fået godt med farve. Krydr godt med salt og peber.
Steg efterfølgende svampene i stegefedtet fra kødet, indtil de bliver helt bløde. Krydr svampene med salt og peber.
Bland mayonnaise og tomatpure. Smag dressingen til med salt og peber.
Bag eller rist brødet som angivet på pakken.
Byg pitabrødene som ønsket, og servér bønnerne til.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()