Koteletter: Pil løgene, rens champignonerne og skyl tomaterne. Snit det hele i skiver, men hold dem adskilt. Brun koteletterne 1 min. på hver side i en smule olie og læg dem i et ildfast fad. Rist løg, champignon og tomater hver for sig og læg det efterhånden oven på kødet. Rør tomatpure, paprika, hakket persille og fløde sammen i en skål, krydr med salt og peber og hæld det over kød og grøntsager. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og bag i 10-15 min. til saucen er tyknet og kødet er mørt.
Tilbehør: Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl salaterne og vend dem med en smule olie, eddike, salt og peber lige inden servering.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften