Kartofler: Skrub kartoflerne og skær dem i tern på 1 cm. Rens peberfrugter og løg og skær dem i tern på samme størrelse. Varm 5 spsk. olie op på en pande, kom karryen ved og rør til det begynder at dufte kraftigt. Tilsæt kartoflerne og rist 10 min. Kom derefter løg og peberfrugt ved, krydr med salt og peber og sauter videre til det hele er mørt.
Kød: Skær æblekødet fri af kernehusene, pil rødløgene og rens chilien. Snit det hele i tynde skiver. Rens chilien og hak den fint. Varm lidt olie op på en pande og sauter løg og chili til løgene er bløde og klare. Kom æblerne ved, krydr med salt og peber og sauter 2-3 min. Hæld cremefine på og lad det simre til saucen er let cremet. Krydr koteletterne med peber og rist dem gyldne og møre i lidt olie 2-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse). Læg koteletterne på et fad, kom saucen henover og server straks.
Giv evt. en sprød grøn salat og godt groft brød til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften