Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Spinat: Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Varm 1-2 spsk. olie op i en dyb pande og sauter spinaten til den er faldet sammen og væden næsten fordampet. Hæld cremefine på panden og lad stuvningen simre ca. 5 min. til konsistensen er let cremet og smag til med salt og peber.
Broccoli: Del broccolien i små buketter og skær stokken i fine tern. Smelt smørret i en dyb pande og tilsæt 1 tsk. fintrevet citronskal og 3 spsk. citronsaft. Rist kålen deri til den er flot grøn og mør med et let bid. Smag til med citronsaft, salt og peber og server straks.
Koteletter: Krydr koteletterne med peber og evt. en smule salt og rist dem gyldne og møre 2-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse).
Server evt. sammen med en sprød grøn salat og godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften