0

Hamburgerkoteletter med stuvet spinat, kogte kartofler og citronristet broccoli

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand.

Spinat: Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Varm 1-2 spsk. olie op i en dyb pande og sauter spinaten til den er faldet sammen og væden næsten fordampet. Hæld cremefine på panden og lad stuvningen simre ca. 5 min. til konsistensen er let cremet og smag til med salt og peber.

Broccoli: Del broccolien i små buketter og skær stokken i fine tern. Smelt smørret i en dyb pande og tilsæt 1 tsk. fintrevet citronskal og 3 spsk. citronsaft. Rist kålen deri til den er flot grøn og mør med et let bid. Smag til med citronsaft, salt og peber og server straks.

Koteletter: Krydr koteletterne med peber og evt. en smule salt og rist dem gyldne og møre 2-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse).

Server evt. sammen med en sprød grøn salat og godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften