Fisk: Bland smør (gerne blødt), karry, chili, hvidløg, rasp, salt og peber i en lille skål. Skær fisken i portionsstykker og placer dem i et ovnfast fad. Fordel smørret på fisken og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. Lad fisken trække lidt (tildækket) inden servering.
Limesauce: Sautér 1 finthakket skalotteløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt vin og hønsefond og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lad det reducere med en tredjedel. Smag til med salt, peber og skal/saft fra 1 usprøjtet lime.
Sauté: Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af og skær aspargeserne i mindre stykker. Skær rødløget i både og peberfrugten i strimler og svits begge dele i lidt olie på en pande i ca. 3 min. Tilsæt aspargeserne og lad dem svitse med i yderligere 2 min. (så de stadig har bid). Smag til med salt og peber.
Server retten sammen med små nye kogte kartofler.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften