0
Havtaske stegt med rosmarin på kartoffelrøsti med rødvinsdressing

Havtaske stegt med rosmarin på kartoffelrøsti med rødvinsdressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Havtaske:

Skær fileterne fri af midterbenet og fjern hinden. Fileterne skæres i portionstykker og marineres i lidt olie med hakket hvidløg, rosmarin samt salt og peber. Stilles herefter i køleskabet i ca. 1 time.

Røsti:

Kartoflerne skrælles og rives groft. Vendes derefter sammen med lidt olie, hakket persille, salt og peber. Kartoffelmassen presses sammen til små runde kager og steges i olie på en varm pande til de er gyldne.

Dressing:

Pisk rapsolie, rødvin, sennep og hakket løg sammen.

Havtaskestykkerne steges på en varm pande i ca. 3-4 min. på hver side og hviler herefter i 5 min.

Fisken anrettes sammen med røstikartoflerne og dressingen.

Kan evt. suppleres med en grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?