0

Havtaskesalat med skaldyr

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær havtaske og blæksprutte i små stykker og kog dem. Skær grønsagerne i tern og hak løget fint.

Bland alle skaldyr og grønsager sammen i en skål.

Rør sherryeddike, citronsaft, olivenolie, salt og citronpeber sammen og smag dressingen til. Hæld dressingen over salaten og vend den forsigtigt rundt.

Sæt salaten i køleskabet og lad den stå og marinere i ca. 30 minutter, inden den serveres.

NB

Server salaten på en stor tallerken sammen med 30 g varm flute.

TIPS

Udelad havtaske og blæksprutter og brug i stedet rejer og tun.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.