Skær havtaske og blæksprutte i små stykker og kog dem. Skær grønsagerne i tern og hak løget fint.
Bland alle skaldyr og grønsager sammen i en skål.
Rør sherryeddike, citronsaft, olivenolie, salt og citronpeber sammen og smag dressingen til. Hæld dressingen over salaten og vend den forsigtigt rundt.
Sæt salaten i køleskabet og lad den stå og marinere i ca. 30 minutter, inden den serveres.
NB
Server salaten på en stor tallerken sammen med 30 g varm flute.
TIPS
Udelad havtaske og blæksprutter og brug i stedet rejer og tun.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften