Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand, og kom den i en gryde.
Rør kødet sejt med lidt salt, og rør farsen med halvdelen af krydderimixet. Tilsæt evt. 0,5 æg og 0,5 spsk. hvedemel samt 2 spsk. mælk pr. pers.
Form til små kødboller på størrelse med en lille golfbold (3-5 stk. pr. pers.), og steg kødbollerne på en pande med varm neutral olie, til de er gyldne og sprøde.
Kom det sidste af krydderimixet og fintrevet ingefær på panden med kødbollerne, og sautér i ca. 1 min.
Kom ananas samt en smule af saften derfra på panden sammen med BBQ saucen, og kog det igennem. Sluk for panden, og vend godt rundt.
Skræl gulerødder, og skær dem i fine strimler på et mandolinjern (eller riv dem på den grove side af et rivejern).
Skær forårsløg i ultra-tynde strimler (brug også de grønne toppe).
Kom begge dele i en skål, massér lidt fint salt i, og vend med lidt lys eddike og god olivenolie.
Som vist på billedet.
Hawaii krydderiblanding indeholder:
15% citronskal, 15% ingefær, 15% hvidløgspulver, 15% løgpulver, 15% korianderefrø, 15% sort peber & 10% chili
Kommentarer og forslag til opskriften