0
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Kinesisk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

quinoa
1 min.
Quinoa

xxx

Hakket grisekødHawaii krydderiblandingingefærBBQ sauceananas i stykker
2 min.
Kødboller

Rør kødet sejt med lidt salt, og rør farsen med en halvdelen af krydderimixet. Tilsæt evt. 0,5 æg og 0,5 spsk. hvedemel samt 2 spsk. mælk pr. pers., du laver mad til. 

Form til små kødboller på størrelse med en lille golfbold (3-5 pr. pers.), og steg kødbollerne på en pande med varm neutral olie, til de er gyldne og sprøde. Kom ananas på og steg med et par minutter.

Kom det sidste af krydderimixet på panden med kødbollerne og ananas sammen med BBQ saucen og sluk for panden - vend godt rundt.

gulerødderforårsløg
25 min.
Gulerødder og forårsløg

Skræl gulerødder, og skær dem i fine strimler på et mandolinjern (eller riv dem på den grove side af et rivejern).

Skær forårsløg i ultra-tynde strimler (brug også de grønne toppe).

Kom begge dele i en skål, massér lidt fint salt i, og vend med lidt lys eddike og god olivenolie. 

35 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Hawaii krydderiblanding indeholder:

15% citronskal, 15% ingefær, 15% hvidløgspulver, 15% løgpulver, 15% korianderefrø, 15% sort peber & 10% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?