0
Hawaiikylling i fad
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

jasminris
1 min.
Kogte ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! 

Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

bacon i skiver
2 min.
Steg bacon

Læg baconskiverne i airfryeren, indstil den på 200 grader, og giv skiverne 7 min. Tag baconskiverne ud af airfryeren, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

ægkyllingebryst uden skindmadras karry
5 min.
Kylling

Skær kyllingebrystfileterne ud i 1 cm tykke skiver.

Bland en marinade af æg, karry efter smag, salt og peber (gem en lille smule karry til senere).

Læg kyllingeskiverne i marinaden, og vend dem godt rundt.

spidskålananas i skiver
10 min.
Spidskål og ananas

Skær spidskålen i skiver på ca. 1,5 cm., og læg dem i bunden af airfryerformen. Fordel de marinerede kyllingeskiver oven på kålen, og hæld resten af marinaden henover.

Læg en ananasskive oven på kyllingeskiverne, spray dem med lidt olie, og drys med lidt ekstra karry.

Indstil airfryeren på 180 grader, sæt formen i airfryeren, og giv retten 30 min.

bacon i skiverbasilikum
30 min.
Bacon og basilikum

Skær den sprøde bacon i mindre stykker, og hak lidt basilikum.

40 min.
Anretning

Drys baconstykker og hakket basilikum over retten ved servering.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?