0
Heat: Boeuf sauté stroganoff - med knuste kartofler og broccoli

Heat: Boeuf sauté stroganoff - med knuste kartofler og broccoli

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
stroganoff
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i ovn ved 170 grader i ca. 25 min., til retten er gennemvarm. 

kartoflerbroccolibredbladet persille
2 min.
Knuste kartofler og broccoli

Skyl og skræl/skrab kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille i (gem lidt persille til anretningen). 

Del broccoli i buketter. Skær gerne, så en del af stokken kommer med. Damp broccolibuketterne i lidt vand tilsat smør og salt i 2-3 min. Vend med sort peber.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys skyllet og hakket persille på stroganoffen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?