0
HEAT - Boller i karry med peanuts og råkost

HEAT - Boller i karry med peanuts og råkost

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

basmatirisboller i karrygulerødderappelsinrosiner
1 min.
Ris og råkost

1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.

2. Varm boller i karry i en gryde ved medium varme. 

3. Skrub eller skræl gulerødderne. Riv dem groft. Vend dem med appelsinsaft og rosiner.

10 min.
Anretning

4. Snit spidskålen. 

5. Anret ris og boller i karry i dybe tallerkner med peanuts og kål på toppen. 

6. Servér straks boller i karry med råkost til. 

Kommentarer og forslag til opskriften