0
HEAT - Boller i karry med ris og peanuts

HEAT - Boller i karry med ris og peanuts

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
Børnenes livretter Kassen
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

basmatirisboller i karry
1 min.
Ris og boller i karry

1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.

2. Varm boller i karry stille og roligt op i en gryde. 

peanutsforårsløghjertesalatrød peberfrugt
5 min.
Topping og grønt

3. Hak peanuts, og snit forårsløg. 

4. Skær hjertesalat i både og peberfrugt i strimler. 

28 min.
Anretning

5. Anret ris og boller i karry i dybe tallerkener, drys med forårsløg og peanuts, og servér straks med salat og peberfrugt som snackgrønt. 

Kommentarer og forslag til opskriften