Nulstil dit kodeord



×
×
HEAT: Boller i karry med salat af syrlige æbler, rosiner og appelsin

HEAT: Boller i karry med salat af syrlige æbler, rosiner og appelsin

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
  • Hovedingrediens:
    Svinekød
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    4 stjerner
    4
    5
    5

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

    • Kødboller i karrysauce

    • Ris

    • Æbler

    • Appelsin

    • Rosiner

    Ris: Kog risene efter anvisningen på pakken.

    Boller i karry: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i ovn ved 170 grader i 25-35 min. til retten er gennemvarm.

    Salat: Skær æblerne i tern, skær skallen af appelsinen, og skær den derefter i fileter. Pres saften fra den overskydende appelsin over æblerne. Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, rosiner samt lidt salt og peber.

    Anretning: Som vist på billedet.

    Indhold i boller i karry:

    Ingredienser: svinekød*, MÆLK*, HVEDEMEL*, løg*, salt*, karry* og peber* (*=økologisk)

    Næringsindhold pr. 100 g

    Energi 950 kJ /227 kcal

    Fedt 167 g

    heraf mættede fedtsyrer 6,1 g

    Kulhydrat 6,4 g

    heraf sukkerarter 1 g

    Protein 16 g

    Salt 1,76 g

    Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse