0
Heat: Boller i karry med sesamstegt blomkål

Heat: Boller i karry med sesamstegt blomkål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

boller i karry
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde, til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

brune ris
2 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger!
Sæt uret, tik, tak - efter 20 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

blomkålsesamfrø
5 min.
Blomkål & sesam

Rist sesamfrø på en tør pande til de popper og er gyldne. Knus dem let i en morter med lidt fint salt.

Del blomkålet i "både", og steg dem på den pande, hvor du ristede sesam, i halvt olivenolie og halvt smør, til de er gyldne og møre. Krydr med salt og peber. 

estragon
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys sesam og plukket og hakket estragon over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?