0
Heat: boller i karry og æble-gulerodssalat

Heat: boller i karry og æble-gulerodssalat

Skagenfood.dk
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
boller i karry
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde, til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

jasminris
2 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

æblergulerøddercitron
5 min.
Salat

Skræl gulerødderne og riv æbler og gulerødder på et rivejern. Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, citronsaft, lidt salt og peber.

15 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys nødder over salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?