0
HEAT: boller i karry og æble-gulerodssalat

HEAT: boller i karry og æble-gulerodssalat

Skagenfood.dk
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

jasminris
1 min.
Ris

Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min.(afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra. 

boller i karry
2 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn: 

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W 

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W 

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W 

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W 

Fif: 

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt. 

 Bemærk:  

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen. 

Gryde: 

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm. 

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn! 

æblergulerøddercitron
5 min.
Salat

Skræl gulerødderne, og riv æbler og gulerødder på et rivejern.

Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, citronsaft og lidt salt og peber.

15 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys nødder over salaten.

Kommentarer og forslag til opskriften