0
Heat: boller i karry og æble-gulerodssalat

Heat: boller i karry og æble-gulerodssalat

Skagenfood.dk
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

boller i karry
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn: 

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W 

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W 

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W 

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W 

Fif: 

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt. 

 Bemærk:  

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen. 

Gryde: 

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm. 

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn! 

jasminris
2 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

æblergulerøddercitron
5 min.
Salat

Skræl gulerødderne, og riv æbler og gulerødder på et rivejern. Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, citronsaft og lidt salt og peber.

15 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys nødder over salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?