Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
SÆT VAND OVER TIL PASTA
1. Kom pastaen i en gryde med kogende, saltet vand og kog den al dente. Ca. 10 min. Afdryp den, men gem lidt kogevand.
2. Varm ragu bolognese i en gryde eller dyb pande. Vend afdryppet pasta med en smule kogevand i raguén og smag til med salt og peber og evt. en smule olivenolie.
3. Skær blomkål i mundrette buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Anret begge dele på et fad til snackgrønt.
4. Anret pasta med ragu i dybe tallerkner. Top med revet parmesan og servér straks med snack grønt til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften