0
HEAT: Braiseret gris med quinoa samt fennikelsalat med æble og sød chili

HEAT: Braiseret gris med quinoa samt fennikelsalat med æble og sød chili

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

• Braiseret gris

• Fennikel

• Citron

• Sweet chili

• Rødt æble

• Quinoa

Quinoa: Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt vand, så det dækker. Kog i 10 min., sluk, og lad quinoaen trække i yderligere 10 min. Krydr med salt, og lad quinoaen dryppe lidt af i en sigte, så evt. overskydende væde kan dryppe fra.

Fennikel salat: Skær æble og fennikel i ultratynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kom dem i isvand i 5 minutter. Dræn vandet fra, og vend med chilisauce, citronsaft og lidt -skal samt god olivenolie. Krydr med salt og peber.

Braiseret gris: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

Anretning: Som vist på billedet.

Ingredienser:

Svinekød*, grisefond*, løg*, BLADSELLERI*, grøn peber*, rød peber*, urtefond*, majsstivelse*, peberrod*, æbleeddike*, SENNEP, rørsukker*, rapsolie*, peber*. (*=økologisk)

 

Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
434 kjl/104 kcal
Fedt:
5 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,9 g
Kulhydrat:
5,2 g
heraf sukkerarter:
2 g
Kostfibre:
1 g
Protein:
9 g
Salt:
0,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?