DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:
• Braiseret gris
• Fennikel
• Citron
• Sweet chili
• Rødt æble
• Quinoa
Quinoa: Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt vand, så det dækker. Kog i 10 min., sluk, og lad quinoaen trække i yderligere 10 min. Krydr med salt, og lad quinoaen dryppe lidt af i en sigte, så evt. overskydende væde kan dryppe fra.
Fennikel salat: Skær æble og fennikel i ultratynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kom dem i isvand i 5 minutter. Dræn vandet fra, og vend med chilisauce, citronsaft og lidt -skal samt god olivenolie. Krydr med salt og peber.
Braiseret gris: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Anretning: Som vist på billedet.
Ingredienser:
Svinekød*, grisefond*, løg*, BLADSELLERI*, grøn peber*, rød peber*, urtefond*, majsstivelse*, peberrod*, æbleeddike*, SENNEP, rørsukker*, rapsolie*, peber*. (*=økologisk)
Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.
Kommentarer og forslag til opskriften