0
HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Tørmælk, Mælkeprotein, Sennepsmel, Hvedemel, Karry, Sennep, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Carapulka
1 min.
Carapulka:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i ca. 25-35 min.

kartoflercitronbredbladet persille
2 min.
Knuste kartofler:

Skyl og skræl eller skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder god smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille og lidt citronskræl i. (Gem halvdelen af persillen og citronen til salaten).

agurkrød peberfrugtcitronrødløgbredbladet persille
10 min.
Peber-agurkesalat med persille:

Skær peberfrugt, agurk og rødløg i fine tern. Pluk bladene af det sidste persille, og kom det hele i en skål med koldt vand i 5 min. Dræn vandet fra, og vend med citronsaft, lidt citronskræl samt god olivenolie. Krydr med salt og peber.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?