Nulstil dit kodeord



×
×
HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

Opskriften er udviklet af:

Skagenfood.dk
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Svinekød
  • Sæson:
    Sommer
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    4,5 stjerner
    4,5
    3
    3

Ingredienser

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 633 kjl/151,2 kcal
  • Fedt: 10 g
  • heraf mættede fedtsyrer: 4 g
  • Kulhydrat: 4,1 g
  • heraf sukkerarter: 2 g
  • Kostfibre: 1 g
  • Protein: 11 g
  • Salt: 1,1 g

Fremgangsmåde

  • DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

    • Carapulka

    • Små kartofler

    • Agurk

    • Rød peberfrugt

    • Rødløg

    • Citron

    • Bredbladet persille

    Knuste kartofler: Skyl og skræl eller skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille og lidt citronskal i. (Gem halvdelen af persillen og citronen til salaten).

    Peber-agurkesalat med persille: Skær peberfrugt, agurk og rødløg i fine tern. Pluk bladene af det sidste persille, og kom det hele i en skål med koldt vand i 5 minutter. Dræn vandet fra, og vend med citronsaft og lidt skal samt god olivenolie. Krydr med salt og peber.

    Carapulka:Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i ovn ved 170 grader i ca. 25 min., til retten er gennemvarm.

    Anretning: Som vist på billedet.

    Ingredienser:

    svinekød*, løg*, kalvefond*, champignon*, FLØDE*, HVEDEMÆLK*, æblejuice*, ÆG*, vand, HAVREGRYN*, salt, majsstivelse*, RAPSOLIE*, karry*, peber* (*=økologisk)

     

    Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters men...

Pris fra
598,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Koldrøget Fanø Laks

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Pris fra
189,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse