Nulstil dit kodeord



×
×
HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

HEAT: Carapulka med knuste kartofler og peber-agurkesalat med persille

Opskriften er udviklet af:

Skagenfood.dk
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Svinekød
  • Sæson:
    Sommer
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    4,5 stjerner
    4,5
    3
    3

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

    • Carapulka

    • Små kartofler

    • Agurk

    • Rød peberfrugt

    • Rødløg

    • Citron

    • Bredbladet persille

    Knuste kartofler: Skyl og skræl eller skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille og lidt citronskal i. (Gem halvdelen af persillen og citronen til salaten).

    Peber-agurkesalat med persille: Skær peberfrugt, agurk og rødløg i fine tern. Pluk bladene af det sidste persille, og kom det hele i en skål med koldt vand i 5 minutter. Dræn vandet fra, og vend med citronsaft og lidt skal samt god olivenolie. Krydr med salt og peber.

    Carapulka:Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i ovn ved 170 grader i ca. 25 min., til retten er gennemvarm.

    Anretning: Som vist på billedet.

    Ingredienser:

    svinekød*, løg*, kalvefond*, champignon*, FLØDE*, HVEDEMÆLK*, æblejuice*, ÆG*, vand, HAVREGRYN*, salt, majsstivelse*, RAPSOLIE*, karry*, peber* (*=økologisk)

    Næringsindhold pr. 100 g

    Energi 633 kJ / 151,2 kcal

    Fedt 10 g

    heraf mættede fedtsyrer 4 g

    Kulhydrat 4,1 g

    heraf sukkerarter 2 g

    Kostfibre 1 g

    Protein 11 g

    Salt 1,1 g

    Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse