Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i ca. 25-35 min.
Skyl og skræl eller skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder god smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille og lidt citronskal i. (Gem halvdelen af persillen og citronen til salaten).
Skær peberfrugt, agurk og rødløg i fine tern. Pluk bladene af det sidste persille, og kom det hele i en skål med koldt vand i 5 min. Dræn vandet fra, og vend med citronsaft, lidt citronskal samt god olivenolie. Krydr med salt og peber.
Som vist på billedet.
Kundekommentarer ()