0

HEAT chili con carne med creme fraiche og sprøde grøntsager

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminrischili con carne
1 min.
Ris og chili con carne

1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.

2. Fyld chili con carne i en gryde og varm den stille og roligt op. 

agurktomaterrød peberfrugtrødløg
5 min.
Grønt og topping

3. Skær agurk og peberfrugt i stave. 

4. Skær tomaterne i små tern og hak rødløg fint. 

 

creme fraiche 18%
18 min.
Anretning

5. Anret ris i skåle, top med chili con carne, cremefraiche og tomat og løg til dem der ønsker. 

6. Servér straks med snackgrønt til. 

Kommentarer og forslag til opskriften