Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne, og del dem i kvarte. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af. Vend med god olivenolie, krydderiblandingen samt salt og steg i en forvarm ovn/airfryer ved 225 grader til de er gyldne og sprøde. (vend dem et par gange undervejs. Smag på dem og drys evt. med mere salt.
Skær tomater i skiver og kom dem på et lille fad eller tallerken. Drys med salt, peber samt en smule sukker, eddike (fx balsamico) samt god olivenolie. Kom tynde skiver rødløg ovenpå sammen med plukkede basilikumblade.
Som vist på billedet.
Stegt kartoffel krydderi indeholder:
30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili
Kundekommentarer ()