0
Heat: flødegullasch med sprøde kartofler og tomatsalat

Heat: flødegullasch med sprøde kartofler og tomatsalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Flødegullasch
1 min.
Varm heat-retten op

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

bagekartoflerStegt kartoffel krydderi
2 min.
Sprøde kartofler

Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne, og del dem i kvarte. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af. Vend med god olivenolie, krydderiblandingen samt salt og steg i en forvarm ovn/airfryer ved 225 grader til de er gyldne og sprøde. (vend dem et par gange undervejs. Smag på dem og drys evt. med mere salt. 

tomaterrødløgbasilikum
15 min.
Tomatsalat

Skær tomater i skiver og kom dem på et lille fad eller tallerken. Drys med salt, peber samt en smule sukker, eddike (fx balsamico) samt god olivenolie. Kom tynde skiver rødløg ovenpå sammen med plukkede basilikumblade. 

basilikumtomater
30 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Stegt kartoffel krydderi indeholder:

30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?