0
HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat

HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Flødegullasch
1 min.
Gullasch

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm.

Man kan også varme retten på en bageplade i ovnen ved 170 grader i 25-35 min. (den må ikke stilles på en rist i ovnen).

bredbladet persille
3 min.
Persille

Pluk bladene af persillen, og kassér stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond).

Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand, knug vandet fra, og hak persillen groft.

kartoflerbredbladet persille
5 min.
Knuste kartofler

Skrab, skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min.

Mos dem groft med generøse mængder godt smør eller olivenolie, rør mosen med hakket persille (brug det halve her), og smag til med salt og peber.

æbleappelsinrød chili
10 min.
Salat

Skær æblerne i tern, pil/skær skrællen fra appelsinerne, og pluk dem derefter i både (de største både kan evt. halveres).

Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, lidt finthakket chili efter smag samt lidt salt og peber.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet med hakket persille drysset over.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?