0
Heat: Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder

Heat: Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder
1 min.
Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i ovn ved 170 grader i ca. 25 min., til retten er gennemvarm. Du kan også lune karbonaderne på en lille pande i smeltet smør, og lune de stuvede grønærter og gulerødder i en gryde.

kartofler
2 min.
Kartofler:

Skræl kartoflerne, skær dem i små stykker, og kog dem møre i rigeligt, godt saltet vand i 12-15 min.

kruspersille
10 min.
Persille:

Pluk persillen, og gem evt. stilkene til suppe eller fond. Skyl den plukkede persille grundigt i 2 hold koldt vand. Ryst persillen fri for vand, og hak den fint.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Vend kartoflerne med en lille klat smør og hakket persille.

 

Ingredienser:
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt 40,06% Grønne ærter, dybfrost 13,66% Gulerod, dybfrost 13,66% Vand,
drikke-, vejl. værdier 13,66% SØDMÆLK 5,46% HVEDEMEL 4,55% FLØDE 38 %, PISKEFLØDE 3,19% RASP 2,73% Flydende margarine (Rapsolie, Salt, bordsalt, Palmeolie, E 322 Lecithin) 2,28% Salt, bordsalt 0,50% Sukker, stødt melis (saccharose) 0,23% Peber, hvid 0,02%

 

Produceret af:

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?