Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1) Del dejen i 2-3 stykker og rul eller træk dem ud på et meldrysset bord. Steg dem i olivenolie på en varm pande. Ca. 2-3 min. på hver side. Hold dem lune i et rent viskestykke i en frysepose.
2) Steg bacon på en varm pande til den er gylden.
3) Fyld suppen i en gryde og varm den op stille og roligt.
4) Skrub eller skræl gulerødderne og riv dem groft. Pres saften af citronen og rør den med gulerødderne, smag evt. til med en smule sukker.
5) skær æblerne i små tern eller riv dem og vend dem i råkosten.
6) anret suppen i dybe tallerkner. Top med lidt bacon og servér straks med lune pandebrød og spis råkost til, før eller efter.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften