
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1) Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug. Del dejen i 2-3 stk., og rul eller træk dem ud på et meldrysset bord. Steg dem i olivenolie på en varm pande over middel varme i ca. 2-4 min. på hver side, og hold dem lune i et rent viskestykke i en frysepose.
2) Steg bacon på en varm pande, til den er gylden.
3) Fyld suppen i en gryde, og varm den op stille og roligt.
4) Skrub eller skræl gulerødderne, og riv dem groft. Pres saften af citronen, rør den med gulerødderne, og smag evt. til med en smule sukker.
5) Skær æblerne i små tern, eller riv dem, og vend dem i råkosten.
6) Anret suppen i dybe tallerkener. Top med lidt bacon, og servér straks med lune pandebrød og råkost til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften