0
HEAT - kartoffel porresuppe med bacon og lune pitabrød

HEAT - kartoffel porresuppe med bacon og lune pitabrød

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
Børnenes livretter Kassen
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

bacon i ternkartoffel-porresuppeforårsløgrød peberfrugtgulerødder
1 min.
bacon og suppe

1. Steg bacon på en varm pande i ca. 7-8 min., til det er sprødt og lækkert.  

2. Varm suppen stille og roligt op i en gryde. 

3. Snit forårsløg fint. Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i stave. 
Skær peberfrugt i strimler. 

pitabrød
16 min.
Anretning

4. Lun brødene på en brødrister eller en pande lige inden servering.

5. Anret suppe i dybe tallerkener, top med bacon og forårsløg, og nyd straks med lunt brød og snackgrønt. 

Kommentarer og forslag til opskriften