DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:
• Krydrede oksekødsboller i skysovs
• Ris
• Grønne stenfri druer
• Røde æbler
• Creme fraiche
Ris: Kog risene efter anvisning på pakken.
Æble/druesalat: Rør creme fraiche med 1-2 tsk. sukker og lidt salt. (Det skal smage lidt sødt). Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblekødet i små tern. Skyl druerne, og skær dem i halve eller kvarte på langs. Bland æbler og druer i creme fraichen, og server sammen med retten.
Krydrede oksekødsboller i skysovs: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Anretning: Som vist på billedet.
Indhold fra Halkær:
Kalvefond*, oksekød*, FLØDE*, stegesky, ÆG*, løg*, vand, glutenfri havregryn*,
rapsolie*, majsstivelse*, ribssaft (ribs*, sukker*), salt, balsamicoeddike*, hvidløg*,
kartoffelstivelse*, peber*, oregano*, koriander*, chili*, kanel*
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 754 kJ / 180 kcal
Fedt 13 g
Heraf mættede fedtsyrer 7,2 g
Kulhydrat 5,5 g
Heraf sukkerarter 1 g
Protein 10 g
Salt 0,9 g
Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.
Kundekommentarer ()