0
HEAT: Krydrede oksekødsboller i skysovs, ris og æble/drue salat

HEAT: Krydrede oksekødsboller i skysovs, ris og æble/drue salat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

• Krydrede oksekødsboller i skysovs

• Ris

• Grønne stenfri druer

• Røde æbler

• Creme fraiche 

Ris: Kog risene efter anvisning på pakken.

Æble/druesalat: Rør creme fraiche med 1-2 tsk. sukker og lidt salt. (Det skal smage lidt sødt). Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblekødet i små tern. Skyl druerne, og skær dem i halve eller kvarte på langs. Bland æbler og druer i creme fraichen, og server sammen med retten.

Krydrede oksekødsboller i skysovs: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

Anretning: Som vist på billedet.

Indhold fra Halkær:

Kalvefond*, oksekød*, FLØDE*, stegesky, ÆG*, løg*, vand, glutenfri havregryn*,

rapsolie*, majsstivelse*, ribssaft (ribs*, sukker*), salt, balsamicoeddike*, hvidløg*,

kartoffelstivelse*, peber*, oregano*, koriander*, chili*, kanel*

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 754 kJ / 180 kcal

Fedt 13 g

Heraf mættede fedtsyrer 7,2 g

Kulhydrat 5,5 g

Heraf sukkerarter 1 g

Protein 10 g

Salt 0,9 g

Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?