0
Heat: Kylling i karry med blomkål, rosiner, kokos og kogte ris

Heat: Kylling i karry med blomkål, rosiner, kokos og kogte ris

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
ris, basmati
1 min.
Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

Kylling i karry
2 min.
Kylling i karry

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten med kylling i karry i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

blomkål
5 min.
Blomkål

Del blomkålen i små buketter. Kog blomkålen i letsaltet vand i 2-3 min. Damp dem af i en sigte, og vend de dampende varme blomkål med lidt smør eller god olivenolie.

kokosmelrosiner
20 min.
Anretning

Som vist på billedet drysset med kokos og rosiner.

Velbekomme!

NB: Billedet vises med broccoli, men det er blomkål, som der sendes med.

Kommentarer og forslag til opskriften