0
Heat: Lasagne med tomatsalat, mozzarella og basilikum

Heat: Lasagne med tomatsalat, mozzarella og basilikum

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Mælk, Selleri, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
lasagne
1 min.
Lasagne:

Fjern den klare plastfilm, som dækker bakken med lasagne. Bag retten i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20-25 min., til retten er gennemvarm, gylden og sprød på toppen.

tomaterfrisk mozzarellabasilikum
2 min.
Tomatsalat:

Del tomaterne i mindre stykker, og kom dem i en skål med bred bund. Drys med lidt salt, sukker og sort peber, og kom mozzarellaen ovenpå. Dryp med lidt af din bedste olivenolie og evt. lidt god balsamico. Pluk, skyl og fordel basilikumbladene over salaten.

20 min.
Anretning:

Sæt lasagnen og tomatsalaten på bordet, og fordel derfra. 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?