0

HEAT - lasagne og kålsalat med æble

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager.

Find alle ingredienser og redskaber frem.

TIP: Har du ekstra spidskål, så skær det evt. i grove klodser og brug det som snack - også i madpakken. De fleste børn er vilde med rå spidskål. 

lasagne
Lasagne

1. Tænd ovnen på 200 grader.  Bag lasagnen på en bageplade (OBS. den må IKKE stå på en rist!) i den varme ovn og bag den gennemvarm og gylden, ca. 25 min.

 

spidskålæblecitron
10 min.
Kålsalat

2. Rør en dressing af saft af 1 citron, 2-3 spsk. olivenolie og 1 spsk. flydende honning. 

3. Skær æble i tern og snit kålen fint. Vend begge dele med dressingen. 

 

28 min.
Anretning

4. Servér lasagne med kålsalat til.

Kommentarer og forslag til opskriften