0
Just heat: Millionbøf med kartoffelmos og lynsyltet agurkesalat

Just heat: Millionbøf med kartoffelmos og lynsyltet agurkesalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
millionbøf
1 min.
Millionbøf
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder: 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

melede kartofler
2 min.
Mosede kartofler

Skræl og del kartoflerne i tern af ca 2 x 2 cm. Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i ca. 15-18 minutter. Mos dem med generøse mængder smør evt. kogt op med lidt mælk og smag den til med salt og peber.

5 min.
Lynsyltet agurkesalat

Skær tynde skiver af halvdelen af agurken - brug gerne et mandolinjern. Kom agurkeskiverne i en sigte og drys med lidt fint salt og vend rundt. Lad dem stå og dryppe af i 5 min. Kog syltekrydderierne op med 1 del lys eddike og 1 del sukker - lad det køle lidt ned og kom agurkerne deri. Lad dem trække til maden er klar!   

bredbladet persille
10 min.
Persille

Pluk bladene af, og kasser stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond). Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand. Knug vandet fra, og hak persillen groft.

agurkrød peberfrugt
15 min.
Gnavegrønt

Skær det sidste agurk og peberfrugt i stænger og læg dem i koldt vand i 5 minutter

20 min.
Anretning

Som vist på billedet, drysset med hakket persille. Server med en skål gnavegrønt på siden.

 

Bonusinfo

Skagenfoods dildpickles syltekrydderier består af:

25% Dildspidser, 25% dildfrø, 25% sort peber, 20% gule og sorte sennepskorn, 5% chili.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
627 kjl/150 kcal
Fedt:
9,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,5 g
Kulhydrat:
5,6 g
heraf sukkerarter:
2 g
Kostfibre:
0,8 g
Protein:
9,6 g
Salt:
0,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?