Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Skræl og del kartoflerne i tern af ca 2 x 2 cm. Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i ca. 15-18 minutter. Mos dem med generøse mængder smør evt. kogt op med lidt mælk og smag den til med salt og peber.
Skær tynde skiver af halvdelen af agurken - brug gerne et mandolinjern. Kom agurkeskiverne i en sigte og drys med lidt fint salt og vend rundt. Lad dem stå og dryppe af i 5 min. Kog syltekrydderierne op med 1 del lys eddike og 1 del sukker - lad det køle lidt ned og kom agurkerne deri. Lad dem trække til maden er klar!
Pluk bladene af, og kasser stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond). Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand. Knug vandet fra, og hak persillen groft.
Skær det sidste agurk og peberfrugt i stænger og læg dem i koldt vand i 5 minutter
Som vist på billedet, drysset med hakket persille. Server med en skål gnavegrønt på siden.
Skagenfoods dildpickles syltekrydderier består af:
25% Dildspidser, 25% dildfrø, 25% sort peber, 20% gule og sorte sennepskorn, 5% chili.
Kundekommentarer ()