Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Skræl og del kartoflerne i tern af ca 2 x 2 cm. Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i ca. 15-18 minutter. Mos dem med generøse mængder smør evt. kogt op med lidt mælk og smag den til med salt og peber.
Skær tynde skiver af halvdelen af agurken - brug gerne et mandolinjern. Kom agurkeskiverne i en sigte og drys med lidt fint salt og vend rundt. Lad dem stå og dryppe af i 5 min. Kog syltekrydderierne op med 1 del lys eddike og 1 del sukker - lad det køle lidt ned og kom agurkerne deri. Lad dem trække til maden er klar!
Pluk bladene af, og kasser stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond). Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand. Knug vandet fra, og hak persillen groft.
Skær det sidste agurk og peberfrugt i stænger og læg dem i koldt vand i 5 minutter
Som vist på billedet, drysset med hakket persille. Server med en skål gnavegrønt på siden.
Produceret af: http://halkaeraadal.dk eller http://www.emilievejs-slagterforretning.dk/
Skagenfoods dildpickles syltekrydderier består af:
25% Dildspidser, 25% dildfrø, 25% sort peber, 20% gule og sorte sennepskorn, 5% chili.
Kundekommentarer ()