Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:
Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde.
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Kog kartoflerne møre i rigeligt, godt saltet vand.
Snit purløg, og skær agurk og peberfrugt i mundrette stave, mens kartoflerne koger.
Damp kartoflerne tørre og knus dem let med en grydeske i gryden. Rør kartoflerne med en god klump smør og smag til med salt og peber. Vend til sidst purløg i, gem lidt til anretning.
Drys med skyllet og fintskåret purløg. Servere grøntsagsstængerne til.
NB. På billedet er retten lavet med kartoffelmos, men du skal have knuste kartofler til. Man kan servere syltet agurk som tilbehør til retten.
Kundekommentarer ()