Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne, og del dem i kvarte. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af.
Vend med god olivenolie, krydderiblandingen og salt, og steg i en forvarmet ovn/airfryer ved 225 grader, til de er gyldne og sprøde (vend dem et par gange undervejs).
Smag på dem, og drys evt. med mere salt.
Som vist på billedet, top med creme fraiche og hakket persille.
Stegt kartoffel krydderi indeholder:
30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili
Kundekommentarer ()