0
Heat: mørbradgryde med sprøde kartofler og sour cream

Heat: mørbradgryde med sprøde kartofler og sour cream

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
mørbradgryde
1 min.
Varm heat-retten op

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

bagekartoflerStegt kartoffel krydderi
2 min.
Sprøde kartofler

Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne, og del dem i kvarte. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af.

Vend med god olivenolie, krydderiblandingen og salt, og steg i en forvarmet ovn/airfryer ved 225 grader, til de er gyldne og sprøde (vend dem et par gange undervejs).

Smag på dem, og drys evt. med mere salt. 

bredbladet persillecreme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Som vist på billedet, top med creme fraiche og hakket persille. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Stegt kartoffel krydderi indeholder:

30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili