Nulstil dit kodeord



×
×
HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler med basilikum og salat af peber, tomat og rødløg

HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler med basilikum og salat af peber, tomat og rødløg

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
  • Hovedingrediens:
    Svinekød
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    1
    1

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

    • Mørbradgryde

    • Små kartofler

    • Basilikum

    • Tomater

    • Rødløg

    • Grøn peber

    • Hvidløg

    Knust kartoffel Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i ca. 15-18 minutter. Knus dem til en rustik mos med en grydeske og kom generøse mængder godt smør eller olivenolie i. Rør derefter den knuste med hakket basilikum (brug det halve her), og smag den til med salt og peber.

    Salat: Skær tomat, peberfrugt og rødløg i små tern. Kom det i en skål, og vend med presset/hakket hvidløg og det sidste hakkede basilikum. Krydr med salt, peber og lidt sukker. Vend med god olivenolie og evt. lidt vineddike som balsamico eller hvidvinseddike.

    Mørbradgryde: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i ovn ved 170 grader i 25-35 min. til retten er gennemvarm.

    Anretning: Som vist på billedet.

    Ingredienser:

    Svinemørbrad, afpudset, rå (56,7 g), FLØDE 38 %, PISKEFLØDE (14,2 g), Tomatpure (7,6 g),

    Champignon, konserves (6,6 g), Peberfrugt, rød, rå (6,6 g), løg, hakkede, dybfrost (6,6 g), Salt, bordsalt

    (1,4 g) Peber, hvid (0,3 g)

    Næringsindhold per 100 gram:

    Energi 552 kJ / 132 kcal

    Fedt 7,7 g

    Heraf mættede fedtsyrer 4,3 g

    Flerumættede fedtsyrer 0,5 g

    Kulhydrat 3,2 g

    Heraf sukkerarter 0,7 g

    Protein 12,9 g

    Salt 1,66 g

    Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse