0
HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler og salat af peber, tomat og rødløg

HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler og salat af peber, tomat og rødløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Knuste kartofler:

Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i 15-18 min. Knus dem til en rustik mos med en grydeske, og kom generøse mængder godt smør eller olivenolie i. Smag mosen til med salt og peber.

mørbradgryde
3 min.
Mørbradgryde:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 20-25 min.

tomaterrødløggrøn peberhvidløg
5 min.
Salat:

Skær tomat, peberfrugt og rødløg i små tern. Kom ternene i en skål, og vend med presset/hakket hvidløg. Krydr med salt, peber og lidt sukker. Vend med god olivenolie og evt. lidt vineddike som balsamico eller hvidvinseddike.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?