0
HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler og salat af peber, tomat og rødløg

HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler og salat af peber, tomat og rødløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Knuste kartofler

Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i 15-18 min. Knus dem til en rustik mos med en grydeske, og kom generøse mængder godt smør eller olivenolie i. Smag mosen til med salt og peber.

mørbradgryde
3 min.
Mørbradgryde

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 20-25 min.

tomaterrødløggrøn peberfrugthvidløg
5 min.
Salat

Skær tomat, peberfrugt og rødløg i små tern. Kom ternene i en skål, og vend med presset/hakket hvidløg. Krydr med salt, peber og lidt sukker. Vend med god olivenolie og evt. lidt vineddike som balsamico eller hvidvinseddike.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?