0
JUST HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler og salat af peber, tomat og rødløg

JUST HEAT: Mørbradgryde serveret med knuste kartofler og salat af peber, tomat og rødløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Knuste kartofler

Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i 15-18 min. Knus dem til en rustik mos med en grydeske, og kom generøse mængder godt smør eller olivenolie i. Smag mosen til med salt og peber.

mørbradgryde
3 min.
Mørbradgryde

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

tomaterrødløggrøn peberfrugthvidløg
5 min.
Salat

Skær tomat, peberfrugt og rødløg i små tern. Kom ternene i en skål, og vend med presset/hakket hvidløg. Krydr med salt, peber og lidt sukker. Vend med god olivenolie og evt. lidt vineddike som balsamico eller hvidvinseddike.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kommentarer og forslag til opskriften