0
HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander

HEAT: Murgh makhani – indisk butter chicken med ris og koriander

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
jasminris
1 min.
Ris

Sæt vand over. Skyl risene grundigt. Kom risene i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand og kog i ca. 12 min. Hæld overskydende vand fra. 

OBS: Vigtigt at overholde tiden da risene ellers nemt kan klistre.

butter chicken (murgh makhani)
2 min.
Murgh makhani

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 20-25 min

20 min.
Anretning

Som vist på billedet med yoghurt og skyllet og plukket koriander drysset over retten.

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
711 kjl/170 kcal
Fedt:
12 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,9 g
Kulhydrat:
4,9 g
heraf sukkerarter:
3 g
Kostfibre:
0,5 g
Protein:
10 g
Salt:
1,4 g