0
HEAT: Oksegryde/Limousinegryde braiseret med øl, serveret med knuste kartofler med basilikum og tomatsalat

HEAT: Oksegryde/Limousinegryde braiseret med øl, serveret med knuste kartofler med basilikum og tomatsalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Oksegryde
1 min.
Oksegryde:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

kartoflerbasilikum
2 min.
Knuste kartofler:

Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør dem med generøse mængder god smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst med finthakket basilikum i (gem lidt basilikum til anretningen).

tomaterrødløgbasilikum
10 min.
Tomatsalat:

Skær tomaterne i tykke skiver, anret dem på et fad eller direkte i portioner på tallerkenerne. Krydr med salt, peber og lidt sukker. Finthak rødløg, og drys dem over. Hæld god olivenolie over, og pynt med basilikum.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Ingredienser
Oksekød, inderlår uden kappe, rå 39,26% Vand, drikke-, vejl. værdier 22,18% Tomat, flået, konserves 16,64%
FLØDE 38 %, PISKEFLØDE 6,55% Løg, hakkede, dybfrost 4,44% Peberfrugt, grøn, rå 4,44% HVEDEMEL 2,22%
Peberfrugt, rød, rå 2,22% Tomatpure, koncentreret 1,42% Salt, bordsalt 0,40% Bouillon, oksekød, koncentreret,
terning 0,22% Krydderier 0,03%

Produceret af: Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?