
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Sæt vand over til pasta. Salt det gavmildt, det skal være så salt som Vesterhavet.
2. Kom pastaen i kogende, saltet vand og kog den al dente; ca. 10 min. Afdryp den men gem lidt kogevand.
3. Varm bolognese i en dyb pande. Kog den helt igennem.
4. Vend den kogte pasta i raguen. Spæd evt. med lidt kogevand. Smag til med salt, peber og olivenolie efter behov.
5. Skær imens grønt: Skær agurken i stave, salat og peberfrugt i både. Anret det hele på et fad.
6. Anret pasta bolognese i dybe tallerkner. Top med parmesan og servér straks med snackgrønt til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften