Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kog spaghettien, som anvist på pakken, i rigeligt vand, der er godt saltet. Tilsæt 1-2 tsk. olivenolie til vandet.
Dræn den kogte spaghetti i en sigte, og vend med lidt af din bedste olivenolie.
Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Skyl og skær tomaterne i tynde skiver, og fordel dem på en stor tallerken. Krydr med salt, sukker og friskkværnet sort peber.
Afdryp mozzarellaen, læg den i midten af tallerkenen, og dryp med generøse mængder af din bedste olivenolie samt evt. god balsamico eller anden vineddike.
Skyl basilikum, hak den fint, og drys den over tomatsalaten (gem lidt blade til bolognesen).
Som vist på billedet pyntet med basilikumblade.
Kommentarer og forslag til opskriften