0
HEAT: Ragù Bolognese med spaghetti
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Ragù Bolognese
1 min.
Ragù Bolognese:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

frisk mozzarellatomaterbasilikum
2 min.
Tomatsalat:

Skyl og skær tomaterne i tynde skiver, og fordel dem på en stor tallerken. Krydr med salt, sukker og friskkværnet sort peber. Afdryp mozzarellaen, og læg den i midten af tallerkenen. Drys med generøse mængder af din bedste olivenolie samt evt. god balsamico eller anden vineddike. Skyl basilikum, hak den fint (gem nogle hele blade til anretning), og drys den over tomatsalaten. 

spaghetti
10 min.
Spaghetti:

Kog spaghettien som anvist på pakken, i rigeligt vand, der er godt saltet. Tilsæt 1-2 tsk. olivenolie til vandet. Dræn den i et dørslag, og vend med lidt af din bedste olivenolie.

basilikum
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet pyntet med det sidste basilikum.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?