Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Skyl og skær tomaterne i tynde skiver, og fordel dem på en stor tallerken. Krydr med salt, sukker og friskkværnet sort peber. Afdryp mozzarellaen, og læg den i midten af tallerkenen. Drys med generøse mængder af din bedste olivenolie samt evt. god balsamico eller anden vineddike. Skyl basilikum, hak den fint (gem nogle hele blade til anretning), og drys den over tomatsalaten.
Kog spaghettien som anvist på pakken, i rigeligt, godt saltet vand. Tilsæt 1-2 tsk. olivenolie til vandet. Dræn den i et dørslag, og vend med lidt af din bedste olivenolie.
Som vist på billedet pyntet med det sidste basilikum.
Kommentarer og forslag til opskriften