0
Heat Skagenfood frikadeller med skysovs, kartofler, hurtig syltede agurker og farvede gulerødder

Heat Skagenfood frikadeller med skysovs, kartofler, hurtig syltede agurker og farvede gulerødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

kartofler
1 min.
Kartofler

Skyl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand. Damp dem af, og vend dem med en lille klump smør.

agurkerrødløg
2 min.
Agurkesalat

Pil rødløg, og skær agurk og rødløg ud i små tern. Vend dem med lidt salt. Skær evt. noget af agurken ud i stave. 

Lav en eddikelage af 1/2 spsk. af henholdsvis eddike og sukker pr. kuvert. Kom 1 spsk. kogende vand pr. kuvert .i og bland til sukkeret er opløst. Hæld over agurk- og rødløgstern, og lad det stå.   

farvede gulerødder
8 min.
Gulerodsstave
Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. 
Skagenfood frikadeller
10 min.
Frikadeller

Lun frikadellerne på en pande i lidt smør og olie, og steg dem i 2-3 min. på hver side. Alternativt kan de lunes i en 225 grader varm ovn i 4-5 min.

skysovs
13 min.
Skysovs

Skrab sovsen over i en lille gryde med en smule vand i bunden, og kog sovsen igennem i 1 minut. Alternativt kan sovsen varmes op i en mikrobølgeovn.

20 min.
Anretning

Servér sovs, kartofler og frikadeller med de syrlige agurker, samt de farvede gulerodsstave. 

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?