0
HEAT: Spaghetti med kødboller
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Mælk, Soya, Sennep, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kødboller
1 min.
Kødboller:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

tørret spaghetti
10 min.
Spaghetti:

Kog spaghettien efter anvisning på pakken. Kom derefter den kogte spaghetti i en sigte eller dørslag, og vend med lidt god olivenolie eller smør.

parmigiano reggiano (Parmesan)basilikum
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet med masser af revet parmesan og plukket basilikum på toppen.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?