0
HEAT: Spaghetti med kødboller
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kødboller i tomatsauce
1 min.
Kødboller

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

tørret spaghetti
10 min.
Spaghetti

Kog spaghettien efter anvisning på pakken. Kom derefter den kogte spaghetti i en sigte eller dørslag, og vend med lidt god olivenolie eller smør.

parmigiano reggiano (Parmesan)basilikum
20 min.
Anretning

Som vist på billedet med masser af revet parmesan og plukket basilikum på toppen.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?