Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
1. Sæt vand over til kartoflerne (Salt det IKKE)
2. Skrub eller skyl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Kom dem i gryden med kogende, usaltet vand og kog dem helt møre under låg, ca. 15-20 min. Afdryp dem grundigt.
3. Lun evt. mælken. Mos kartoflerne groft med et piskeris. Smid gerne en smør klat i og pisk mælk i. Smag til med salt.
4. Lun imens kødboller og sauce i en gryde eller dyb pande. Smag til.
5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skær salaten i både. Anret begge dele på et fad.
6. Servér mos i dybe tallerkner med kødboller og sauce og giv salat og gulerødder til. Sæt gerne olie og eddike på bordet.
Kommentarer og forslag til opskriften