Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn til tarteletterne.
Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom tarteletterne på en bageplade, og bag dem, til de er lyst gyldne og sprøde. Det tager typisk 3-4 min., men hold godt øje, så de ikke får for meget.
Skær den nederste træede del af aspargesene. Snit asparges fint gem dog de overste 1,5 cm hvor hovedet af aspargesene sidder hele. Kom asparges i en gryde med en lille smule vand og en generøs klump smør samt et skud salt. Damp under låg i 1 minut.
Vend asparges inkl det væde der ligger ved dem sammen med det varme tarteletfyld og anret som vist på billedet. Drys med masser af hakket persille og et vrid friskkværnet sort peber.
Kundekommentarer ()