0
HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts

HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Rasp, Peanutbutter, Peanuts, Sojasauce, Jordnødder, Nødder, Sesam, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kylling panang karry
1 min.
Thailandsk Panang karry med kylling:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 20-25 min.

ris, basmati
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisningen på posen.

gulerødderpeanuts
5 min.
Gulerødder:

Skræl og skyl gulerødderne, og del evt. de store på langs. Rist gulerødderne på en pande i halvt smør halvt olivenolie. Krydr med salt og sort peber samt en smule sukker.

Hak peanuts og gem til anretningen.

20 min.
Anretning:

Som vist med plukket koriander og hakkede peanuts drysset over gulerødderne.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
581 kjl/139 kcal
Fedt:
8,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,5 g
Kulhydrat:
6,6 g
heraf sukkerarter:
4,1 g
Kostfibre:
0,8 g
Protein:
9,2 g
Salt:
1,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?