0
HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling,  stegte gulerødder og ristede peanuts

HEAT: Thailandsk Panang karry med kylling, stegte gulerødder og ristede peanuts

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kylling panang karry
1 min.
Thailandsk Panang karry med kylling

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 20-25 min.

jasminris
2 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger!
Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

gulerødderpeanuts
5 min.
Gulerødder

Skræl og skyl gulerødderne, og del evt. de store på langs. Rist gulerødderne på en pande i halvt smør halvt olivenolie. Krydr med salt og sort peber samt en smule sukker.

Hak peanuts og gem til anretningen.

20 min.
Anretning

Som vist med plukket koriander og hakkede peanuts drysset over gulerødderne.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
581 kjl/139 kcal
Fedt:
8,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,5 g
Kulhydrat:
6,6 g
heraf sukkerarter:
4,1 g
Kostfibre:
0,8 g
Protein:
9,2 g
Salt:
1,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?